Een haartransplantatie overwegen

Ben jij aan het denken om een haartransplantatie te doen? Dan zijn er uiteraard een aantal zaken die je moet laten meewegen in jouw beslissing. Hoeveel gaat het bijvoorbeeld kosten, waar kan je dit het beste laten doen en wat zijn de gevolgen van een haartransplantatie? Zie jij door de bomen even het bos niet meer? Deze tekst zal toelichten waar je aan moet denken als je een haartransplantatie overweegt. Zo krijg je een beter beeld en kan je een weloverwogen keuze maken. 

Wat is een haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie worden in feite haren verplaats. Uit de haarkrans worden haarwortels weggenomen. Vervolgens transplanteren artsen de haren op een plek op het lichaam die de patiënt bepaald. Zo kan je haren transplanteren naar je hoofd, maar kun je er ook voor kiezen om een baard of wenkbrauwen te laten zetten. Er zijn dus vele mogelijkheden. 

Voordelen van een haartransplantatie

Er zitten natuurlijk meerdere voordelen vast aan een haartransplantatie. Zo is dit vrijwel de enige behandeling waarbij er sprake is van blijvende resultaten. Het zorgt ervoor dat je, ongeacht jouw geslacht, natuurlijke haargroei krijgt op plekken waar dit eerst niet mogelijk was. Het grote voordeel is dat je dus niet langer meer kale plekken hoeft te verbergen of dat je ineens baardgroei hebt. Het is maar net waar jij haar wilt laten transplanteren. Ook is het een voordeel dat het een veilige behandeling is. 

Nadelen van een haartransplantatie

Uiteraard moet je ook rekening houden met nadelen die vastzitten aan een haartransplantatie. De kosten hiervoor kunnen bijvoorbeeld flink hoog zijn. Je moet er dus wel wat geld voor over hebben. Ook is het zo dat de behandelperiode vrij lang duurt. Tenslotte is haartransplantatie niet altijd geschikt. Bij sommige vormen van haarverlies werkt een haartransplantatie niet. Zorg er dus voor dat je alvorens goed onderzoek doet. 

Haartransplantatie in Turkije

Na het overwegen van alle voor- en nadelen van het laten doen van een haartransplantatie, moet je gaan denken aan de kosten. Je wilt er uiteraard voor zorgen dat je zo min mogelijk geld kwijt bent. Het is immers een flinke uitgave. Indien je geld wilt besparen, is het aan te raden om de behandeling in Turkije te laten doen. Haartransplantatie kosten zijn hier namelijk veel lager dan in Nederland. Je betaalt gemakkelijk 50% tot 60% minder voor een hele behandeling. Haartransplantatie Turkije? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om er een kleine vakantie achteraan te plakken. Zo kun je het mooie land verkennen. Ga naar je naar de bruisende stad Istanbul of kies je voor zonnen in de badplaats Antalya? 

Geef een reactie

Algemeen

Wanneer transitievergoeding?

Ontslagen worden is geen fijne bezigheid. In één klap zien de dagen er anders uit en kan iemands financiële stabiliteit aan het wankelen gaan. Er kan ook nog eens een negatieve werking hebben om de emotionele staat van de ontslagen persoon. Kortom, in de meeste gevallen is het niet echt een heel positieve ervaring. Maar […]

Read More
Algemeen

Dit moet je weten over werkgeversaansprakelijkheid

Stel je voor, je komt in een situatie terecht waarbij je je werkgever mogelijk aansprakelijk moet stellen voor de door jou opgelopen schade. Het is waarschijnlijk geen situatie waarin je snel terecht zult komen, maar het kan altijd gebeuren. Daarom is het goed om te weten welke rechten je als werknemer hebt, wat je in […]

Read More
Algemeen

Een feest voor iedereen

We zitten alweer in de maand oktober en dat betekent dat volgende maand de Sint weer in het land is. Op dit moment zijn de schappen in de supermarkten al gevuld met pepernoten en dergelijken. En als bedrijf maar ook als gezin is het misschien wel prettig om hier wat voorbereidingen voor te treffen als […]

Read More